Kėdė Signal Azalia Velvet Bluvel 78

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Kėdė Signal Azalia Velvet Bluvel 78

105,00 €

Pasukama kėdė Azalia Velvet su patogiais porankiais ir metaline kojų konstrukcija puikiai tiks moderniu stiliumi dekoruotuose interjeruose.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Kėdė išsiskiria įdomia kojų konstrukcija, leidžiančia pasukti kėdę 180 laipsnių kampu ir savaime grįžtanti į pradinę padėtį.

Veliūrinio audinio apvalkalas papuoštas subtiliomis vertikaliomis siūlėmis priekinėje ir galinėje dalyje, pabrėžiančiomis šio baldo paprastumą ir diskretišką grožį.

„Bluvel“ - šiek tiek blizgus, minkštas ir tankus veliūrinis audinys su ilgesniais plaukeliais, suteikiančiais prabangos ir elegancijos. Audinys pasižymi dideliu atsparumu dilimui, malonus liesti ir linkęs keisti atspalvį keičiantis apšvietimui.

Hidrofobinė technologija neleidžia skysčiams susigerti į audinį, o dėl tankiai išdėstytų pluoštų jis puikiai tinka naminių gyvūnėlių savininkams.

Užapvalintas į nedidelius porankius pereinantis atlošas palaikys apatinę nugaros dalį, o minkšti porankiai leis patogiai pasidėti rankas.

Sėdimoji dalis ir atlošas užpildyti aukštos kokybės, standžiu putų poliuretano užpildu, užtikrins maksimalų sėdėjimo komfortą.

Juodos matinės spalvos kojų rėmas pagamintas iš tvirto, milteliniu būdu dažyto plieno. Miltelinis dažymas daro metalą atsparų korozijai ir apsaugo nuo pažeidimų.

Ši pasukama kėdė Azalia Velvet  turi plačią veliūrinio audinio ar eko odos apmušalų spalvinę gamą - tikrai išsirinksite sau tinkamiausią.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
61
Gylis (cm)
58
Aukštis (cm)
86
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
50
Maksimali apkrova (kg)
120
Spalva
Žalia
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Metalas
Poliuretano putos
Funkcija
Sukasi 180º kampu ir grįžta į pradinę padėtį atsistojus
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: