Kėdė Signal Astor Velvet 78

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Kėdė Signal Astor Velvet 78

106,00 €

Šiuolaikiška ir daili kėdė Astor Velvet su aukštesniais porankiais ir juodomis kojelėmis. Kėdė apmušta veliūriniu audiniu ir dygsniuota rombo formos motyvu nugarinėje pusėje, kuris suteikia jai ypatingo žavesio ir rafinuotumo.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Kėdė Astor Velvet puikiai tiks ne tik svetainėje ar valgomajame, bet ir miegamajame, darbo kambaryje, biure ar net kavinėje.

Tai geriausias pasirinkimas tiems, kurie mėgsta atsipalaiduoti prie puodelio karštos arbatos žiūrėdami filmą ar skaitydami knygą.

Patogus atlošas ir minkšta sėdynė užtikrina aukštą sėdėjimo komfortą, o veliūrinis, rombais dygsniuotas audinys atrodo itin stilingai ir prabangiai.

Veliūras – tai kokybiška medžiaga, suteikianti baldo paviršiui išskirtinio glotnumo ir švelnumo, todėl sėdėjimas jame yra itin malonus.

Šiam audiniui būdingas subtilus mirgėjimo efektas, kurį galima pastebėti keičiantis apšvietimui. Jis lengvai valosi, nesiglamžo, yra atsparus dilimui.

Aukštesni porankiai bus gera atrama rankoms, jų dėka sumažės raumenų įtampą ir rankos atsipalaiduos.

Tvirtos kėdės kojos pagamintos iš matinės juodos spalvos metalo ir padengtos pagalvėlėmis, apsaugančiomis grindis nuo subraižymo.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
55
Gylis (cm)
54
Aukštis (cm)
83
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
46
Sėdimosios dalies gylis (cm)
46
Maksimali apkrova (kg)
140
Spalva
Žalia
Medžiaga
Metalas
Veliūras
Baldo stilius
Glamūrinis
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: