Lova Angel TYP 91

Lova EXT-ANG-TYP91

279,00 €

EXT-ANG - tai šviesi ir jauki vaikų bei paauglių kambario baldų kolekcija. Išskirtinė kolekcijos savybė - balto Craft ąžuolo spalva. Dėl savo stiliaus, kokybės ir patrauklios kainos EXT-ANG yra vertinama daugybės klientų.

Priedų suma:
Pristatymas per 1-2 mėnesius
Kiekis

Lova - tai vienas iš svarbiausių miegamojo baldų. Svarbu išsirinkti tvirtą, kokybišką ir širdžiai mielą lovą, kad miegas būtų saldus, o poilsis ypatingai geras.

Aukšta lovos nugarėlė leidžia laisvai ilsėtis, pavyzdžiui, vakare skaitant knygą.

Praktiška viengulė lova, skirta 140x200 cm čiužiniui. Čiužinys ir grotelės parduodami atskirai!

Kartu su lova siūlome įsigyti erdvų stalčių (ištraukiamą ant ritinėlių). Stalčių galite naudoto kaip antrą miegamą lovą (į stalčių telpa 80 x 190 x 15 cm čiužinys), arba galite naudoti kaip patalynės dėžę, kurioje sėkmingai sutalpinsite retai naudojamus drabužius, patalynę ar vaiko žaislus. Stalčius gali būti montuojamas tiek kairėje, tiek dešinėje lovos pusėje.

Papildomai siūlome užsisakyti apšvietimą "Butterfly", kuris puikiai tiks kambariams, kuriuose nėra vietos naktiniam staliukui ir šviestuvui. Apšvietimas tvirtinasi prie lovos galvūgalio.

Baldų kolekcija išsiskiria unikalia balto Craft ąžuolo spalva (baltintos medienos imitacija). Ši spalva yra neabejotinai neutrali ir kasdieniška, turinti skandinavišką ir minimalistinį charakterį. 

Baldo fasadas yra pagamintas iš laminuotų medžio drožlių plokščių (LMDP), kurios yra atsparios pažeidimams, įbrėžimams, drėgmei ir aukštai temperatūrai - tai ženkliai prailgina baldo naudojimo laiką.

Baldai gaminami naudojant modernią aukštųjų technologijų įrangą ir aukštos kokybės medžiagas, atitinkančias Europos ir pasaulinius higienos ir aplinkosaugos standartus.

EXT-ANG - tai vaikų bei paauglių kambario baldų kolekcija, siūlome komplektuoti baldus patiems, arba pasirinkti jau mūsų paruoštą baldų komplektaciją. Visą baldų kolekciją rasite ČIA.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
sviesinto-azuolo-spalvos-vaiku-kambario-auksta-pastatoma-didele-lentyna-su-trimis-durelemis-su-medzio-imitacijos-rastu-angel-typ-31.jpg

Funkcionali ir patogi

Užsisakykite papildomą stalčių patalynei ar antrai miegamai daliai, groteles ir apšvietimą!

white-craft-oak.jpg

Šviesus dizainas

 Dėl savo stiliaus, kokybės ir patrauklios kainos EXT-ANG yra vertinama daugybės klientų.

white-craft-oak.jpg

Balto Craft ąžuolo spalva

Ši spalva yra neabejotinai neutrali ir kasdieniška, turinti skandinavišką ir minimalistinį charakterį. 

Charakteristikos

Ilgis (cm)
218
Plotis (cm)
146
Aukštis (cm)
92
Skirta čiužiniui
140x200 cm
Spalva
Šviesiai ruda
Medžiaga
LMDP
Baldo stilius
Modernus
Kojelės
Plokštė
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: