Miegamojo komplektas MEB-SON

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Miegamojo komplektas MEB-SON

639,00 €

Šviesiai rudos spalvos, penkių baldų miegamojo komplektas MEB-SON. Į komplektą įeina dvigulė 160x200 cm lova, komoda, du naktiniai staliukai ir spinta.

Turime sandėlyje : Paskutinė prekė
Pristatymas per 2-10 d.d.
Kiekis

Apžiūrėkite artimiausiame baldų salone:

Ringuvos g. 51A, Kaune

Norite skoningai atsinaujinti miegamąjį? Šis komplektas skirtas būtent Jums!

Šiuolaikiškas komplekto dizainas iškart atnaujins Jūsų kambarį, įneš gyvybės ir jaukumo. Komplektas suprojektuotas taip, kad be didelių pastangų galėtumėte kurti sau patinkančią baldų išdėstymo kompoziciją išvengiant nedarnos. Patys pasirinksite patogią kiekvieno, komplekte esančio, baldo vietą. Galite atrasti daugybę kambario apstatymo galimybių. Miegamojo baldų komplekte esantys stiklai suteiks kambariui daugiau erdvės.

Sonoma ąžuolo spalva kambariui suteiks prabangos jausmą. Spalva yra šilto atspalvio - būtent tai pavers Jūsų kambarį jaukiu ir šviesiu. Miegamojo baldų komplektas idealiai tinkantis tuose kambariuose, kurie yra rečiau aplankomi saulės spindulių - šilti atspalviai kambarį iškart padarys jaukesnį. Prie komplekto spalvos atsiveria plati kitų spalvų derinimo paletė. Puikiai derės, tiek žemės atspalviai, tiek ryškios, sodrios spalvos.

Dėl savo praktiškumo ir talpumo miegamasis komplektas Jums padės pamiršti visą netvarką. Talpios ir erdvios sudedamosios komplekto dalys sutalpins visus Jums svarbius daiktus. Stilingas ir erdvus kosmetinis staliukas yra būtent tai, ko moterims labiausiai reikia miegamajame.

Laminuotas aukštos kokybės plokštės paviršius pasižymi atsparumu drėgmei ir aukštesnei temperatūrai. Todėl jūsų baldas išliks gražus ir tarnaus ilgai.

Komplekto dalys ↴

Šviesiai rudos (Sonoma ąžuolo) spalvos medžio drožlių plokščių (MDF). Baldo fasadą puošia blizgus krokodilo raštas.

MEB-SON - tai nepretenzingas, paprastas, jaukus šviesiai rudos spalvos miegamojo baldų komplektas. Siūlome baldus komplektuoti patiems arba pasirinkti jau mūsų paruoštą baldų komplektaciją. Visą baldų kolekciją rasite ČIA.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
white-craft-oak.jpg

Jūsų tobulam miegamajam

Komplektas suprojektuotas taip, kad be didelių pastangų galėtumėte kurti sau patinkančią baldų išdėstymo kompoziciją išvengiant nedarnos. Patys pasirinksite patogią kiekvieno, komplekte esančio, baldo vietą.

white-craft-oak.jpg

Jaukus dizainas

Nepretenzingas, paprastas, jaukus šviesiai rudos spalvos miegamojo baldų komplektas.

white-craft-oak.jpg

Sonoma ąžuolo spalva

Sonoma ąžuolo spalva nepretenzinga, nereikalaujanti daug dėmesio ir puikiai deranti kartu su dauguma kitų spalvų.

 

3 Prekės

Charakteristikos

Skirta čiužiniui
160x200 cm
Spalva
Šviesiai ruda
Medžiaga
MDF
Gamintojas
Ukraina
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: