Sofa Falcone
  • Išpardavimas!

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Sofa Falcone

1 499,00 €

Šiuolaikiška, inovatyvaus dizaino sofa Falcone su daiktadėže - staliuku, pasikeliančiais porankiais ir reguliuojamo gylio sėdynėmis.

Priedų suma:
Pristatymas per 1-2 mėnesius

Audinio kategorija

Kolekcija

Kiekis

Sofa Falcone nustebins savo funkcionaliais sprendimais, kurie kartu su itin patrauklia, šiuolaikiška išvaizda sukuria baldą tobulai tinkantį daugeliui svetainių.

Originalaus dizaino sofa neapsunkins Jūsų erdvės. Ji nuostabiai atrodys tiek privačiose, tiek visuomeninės paskirties erdvėse.

Baldas turi inovatyvių sprendimų, kurių dėka puikiai atsipalaiduosite.

Platūs porankiai ir atlošai turi reguliavimo funkcijas, todėl gali būti pritaikyti pagal Jūsų poreikius.

Stumdomi atlošai leis pasidaryti sėdėjimo gylį, kuris gali svyruoti nuo 58 iki 74 cm. Gerdami kavą galėsite sėdėti beveik vertikaliai, o ilsintis patogiai atsilošti.

Pasikeliantys, daugiapakopiai porankiai bus patogi atrama rankoms ar galvai, jei norite tiesiog atsigulus paskaityti knygą.

Dar vienas baldo patrauklumą didinantis elementas – daiktadėžė ir staliukas su mediniu viršumi, idealiai tinkantys žurnalams, gėrimams ar nešiojamam kompiuteriui pasidėti. 

Taip pat jame yra įmontuota fluorescencinio apšvietimo lempa, dvi USB jungtys ir metaliniai puodelių laikikliai.

Aukštos, plonos, įdomiai išlenktos, juodos spalvos metalinės kojelės suteikia vizualinio lengvumo sėdynės konstrukcijai, tačiau užtikrina jos stabilumą.

Sėdimoji dalis užpildyta aukštos kokybės, standžiu putų poliuretano užpildu, kuris kartu su banguotomis spyruoklėmis užtikrina ypatingą komfortą ir ilgalaikį eksploatavimą.

Papildomai galite įsigyti praktiškas galvos atramas, kurios lengvai įstatomos į atlošus.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Gala Collezione - aukščiausios klasės baldų gamintoja. Kokybiškos, modernios technologijos, šiuolaikiškas išskirtinis dizainas, garantuoja ne tik estetinį grožį, ilgaamžiškumą, bet ir aukštą GALA gaminių kokybę.

Charakteristikos

Plotis (cm)
306
Gylis (cm)
108
Aukštis (cm)
93
Aukštis su galvos atrama (cm)
110
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
48
Miegamoji dalis
Nėra
Spalva
Pasirinkimas iš paletės
Audinys
Išsirinkite patys
Baldo stilius
Modernus
Kojelės
Metalas
Sofos dydis
Dvivietė
Funkcija
Reguliuojamas nugaros atlošas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: