Prieškambario spinta MEB-SON
Šviesiai rudos spalvos prieškambario spinta Sonia su veidrodžiu, kabliukais drabužiams ir batų dėže. Pagaminta Ukrainoje

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Prieškambario spinta MEB-SON

279,00 €

Šviesiai rudos spalvos prieškambario spinta Sonia su veidrodžiu, kabliukais drabužiams ir batų dėže. Pagaminta Ukrainoje

Turime sandėlyje
Pristatymas per 2-10 d.d.
Kiekis

Dailaus dizaino prieškambario spinta MEB-SON puikiai pasitarnaus nedideliame prieškambaryje, nes bendras spintos plotis 120 cm.

Šviesiai rudos, Sonoma ąžuolo spalvos baldas suteiks jaukumo ir gaivumo Jūsų prieškambariui, tuo tarpu didelės slankiojančios veidrodinės durys vizualiai padidins erdvės pojūtį.

Prieškambario spinta viduje yra erdvi ir talpi, už durų laikykite lauko drabužius ant pakabų, lentynoje susidėkite kepures, pirštines ir šalikus, o atviroje erdvėje puikiai tilps mažiausiai 4 batų poros.

Naudodami tik aukštos kokybės medžiagas užtikriname Jums aukštą kokybę, komplekto ilgaamžiškumą bei patogumą.

Baldai pristatomi nesurinkti, dėžėse. Prie baldų yra pridedama surinkimo instrukcija, kuria vadovaujantis nesunkiai surinksite baldus.

Baldų valymui rekomenduojama naudoti drėgną skudurėlį ar popierinį rankšluostį, nenaudoti stiprių cheminių valiklių, išskyrus tuos, kurie skirti baldų valymui.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
19 Prekės

Charakteristikos

Plotis (cm)
120
Aukštis (cm)
216
Spalva
Šviesiai ruda
Medžiaga
MDF
Durų skaičius
1
Veidrodis
Yra
Gamintojas
Ukraina
Komentarai (0)

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: