Stalas Signal Espero baltas

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Stalas Signal Espero baltas

129,00 €

Apskritas valgomojo stalas Espero su marmuro imitacijos keramikiniu stalviršiu ir baltos spalvos koja.

Kiekis

Madingas stalviršis pagamintas iš itališkos keramikos „Calacatta“ su baltai juodu marmuro efektu. Toks stalviršis atrodo išskirtinai elegantiškai ir žavi originaliu dizainu.

„Calacatta“ – tai šiuolaikiška keramikinė marmuro imitacija, kuri neįprastai tiksliai atspindi gražiausio balto marmuro gyslelių raštą.

Klasikinė itališka keramika yra pritaikyta šiandienos poreikiams, nereikalauja ypatingos priežiūros, yra atspari cheminių medžiagų poveikiui, įbrėžimams, ir aukštai temperatūrai.

Dėmesį traukianti koja pagaminta iš metalo ir nudažyta balta spalva. Apskrita koja stabiliai stovi ant žemės ir tvirtai laiko stalviršį.

Toks stalas dažniausiai statomas kambario centre toliau nuo sienos, todėl prie jo patogiai susės keturi žmonės.

Apskritas valgomojo stalas Espero labai tinka šeimoms su mažais vaikais, nes neturi aštrių kampų.

Šis elegantiškas, modernaus dizaino stalas yra geras pasirinkimas ne tik gyvenamajam interjerui, bet ir komercinėms erdvėms.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
90
Plotis (cm)
90
Aukštis (cm)
75
Stalviršio forma
Apskritas
Spalva
Balta
Medžiaga
Grūdintas stiklas
Marmuro imitacija
Metalas
Baldo stilius
Minimalizmas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: