Stalas Signal Salvadore Ceramic pilkas 160

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Stalas Signal Salvadore Ceramic pilkas 160

709,00 €

Šiuolaikiškas, modernaus dizaino, išskleidžiamas valgomojo stalas Salvadore Ceramic su keramikiniu stalviršiu ir juodomis į apačią platėjančiomis metalinėmis kojomis.

pristatymas 2024-08-05 - 2024-08-12
Kiekis

Stalo viršus pagamintas iš grūdinto stiklo ir itališkos keramikos derinio, kuris imituoja pilko atspalvio marmuro išvaizdą.

Pilka spalva suteikia interjerui modernumo, praktiškumo ir net prabangos. Ji yra ilgaamžė - neatsibos ir neišeis iš mados. Ši spalva yra neutrali, nedirgina akies, net ir labai ilgą laiką būnant kambaryje, taip pat ji turi raminantį poveikį žmogui.

Didelis keramikinio stalviršio privalumas – atsparumas įbrėžimams, įkaitimui bei kitokiems pažeidimams.

Išskleidimo sistema itin paprasta - užtenka patraukti už galų ir iš apačios išlenda papildomi įdėklai. Prailgintas stalas (nuo 160 iki 240cm) gali patogiai sutalpinti iki 10 žmonių, o tai labai patogu darbo susirinkimų, ar draugų susitikimų metu.

Juodos į apačią platėjančios kojos pagamintos iš tvirto milteliniu būdu dažyto metalo. Lygi matinė jų spalva gražiai atrodo derinyje su tamsiai pilku stalviršiu.

Moderni stiklo ir metalo kompozicija nepriekaištingai atrodys bet kokiame šiuolaikiniame interjere.

Šis išskleidžiamas valgomojo stalas patiks tiems, kas vertina išskirtinį dizainą, stabilumą bei ilgaamžiškumą.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
160
240
Plotis (cm)
90
Aukštis (cm)
76
Spalva
Juoda
Tamsiai pilka
Medžiaga
Grūdintas stiklas
Itališka keramika
Marmuro imitacija
Metalas
Baldo stilius
Modernus
Funkcija
Pailginamas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: