Žurnalinis staliukas Signal Gina B

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Žurnalinis staliukas Signal Gina B

140,00 €

Modernaus dizaino, apskritas žurnalinis staliukas Gina B su stikliniu viršumi ir vario spalvos kojelėmis.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Moderni, juodos spalvos stiklo ir vario spalvos metalo kompozicija nepriekaištingai atrodys bet kokiame šiuolaikiniame interjere.

Apskritas staliuko viršus pagamintas iš tvirto, įbrėžimams atsparaus bei saugaus grūdinto stiklo.

Stiklinis viršus atsparus drėgmei, temperatūros pokyčiams jį lengva prižiūrėti, taip pat jis ekologiškas, nes stikle nėra jokių kenksmingų medžiagų ar pavojingų cheminių junginių.

Stiklą apjuosiantis metalinis rėmo apvadas yra lygus ir užtikrina saugumą. Galėsite nesijaudinti, kad jūs ar vaikai netyčia įsipjaus.

Tvirtas pagrindas pagamintas iš metalo, o x forma apačioje užtikrina stabilumą, todėl galite būti ramūs dėl ant jo padėtų daiktų.

Žemo profilio, apskritas žurnalinis staliukas Gina B bus ne tik interjero puošmena, bet ir praktiškas baldas, įvairiems daiktams pasidėti.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
82
Plotis (cm)
82
Aukštis (cm)
40
Spalva
Juoda
Vario
Medžiaga
Grūdintas stiklas
Metalas
Baldo stilius
Modernus
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: