Žurnalinis staliukas Signal Vega C

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Žurnalinis staliukas Signal Vega C

47,00 €

Žavingas, glamūrinio stiliaus žurnalinis staliukas Vega C taps tikra svetainės puošmena.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Blizgus stiklinis stalviršis apjuostas auksinės spalvos krašteliu derančiu su tos pačios spalvos detalėmis kojelių apačioje - atrodo atrodo labai efektingai ir prabangiai.

Demonstratyvi prabanga ir akinamas spindesys yra neatsiejama glamūrinio stiliaus dalis.

Apvalus staliuko viršus pagamintas iš stiklo ir balto marmuro efekto derinio. Marmuro raštas atskleidžiantis subtilų blyškių gyslų grožį visada žavi savo nesenstančia elegancija.

Stiklinis viršus atsparus drėgmei, temperatūros pokyčiams jį lengva prižiūrėti, taip pat jis ekologiškas, nes stikle nėra jokių kenksmingų medžiagų ar pavojingų cheminių junginių.

Pasvirusios,  juodai lakuoto metalo kojelės, dekoruotos rafinuotumo suteikiančiomis aukso spalvos detalėmis.

Šis glamūrinio stiliaus žurnalinis staliukas Vega C ne tik visada džiugins akis, bet ir bus praktiškas baldas ant kurio pasidėsite planšetę, distancinį pultelį ar arbatos puodelį.

Kompaktiškų matmenų staliukas neužima daug vietos, todėl galima pasistatyti kaip šoninį staliuką ant kurio pasistatysite šviestuvą, vazas ar nuotraukų rėmelius.

Staliuką galite sugrupuoti su didesniu Vega B staliuku, taip sukursite gražų rinkinį ir turėsite dar daugiau vietos pasidėti daiktams.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
45
Plotis (cm)
45
Aukštis (cm)
50
Spalva
Auksinė
Balta
Juoda
Marmuras
Medžiaga
Metalas
Stiklas
Baldo stilius
Glamūrinis
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: