Žurnalinis staliukas Signal Ella B
Apskritas žurnalinis staliukas Signal Ella B su sendintos medienos stalviršiu

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Žurnalinis staliukas Signal Ella B

37,00 €

Industrinio stiliaus apskritas žurnalinis staliukas Ella B žmonėms, vertinantiems praktiškumą interjere.

pristatymas 2024-09-05 - 2024-09-12
Kiekis

Prie sofos ar fotelio pastatytas staliukas suteikia mums patogią vietą gėrimams, užkandžiams, nešiojamam kompiuteriui ir televizoriaus nuotolinio valdymo pulteliui.

Staliuko privalumas – lentyna esanti po stalviršiu, kuri suteikia papildomos vietos daiktams laikyti ir palaiko stalviršį tvarkingą.

Industriniam stiliui būdingas griežtų formų metalo elementų derinimas su šiltu medžiu ir neutraliomis žemės spalvomis. Toks derinys sukuria unikalią atmosferą ir puikiai tinka mūsų moderniam pasauliui.

Apskritas staliuko viršus pagamintas iš sendintos medienos spalvos (rustic) laminuotos plokštės.

Laminuota plokštė su medžio struktūros efektu, atrodo stilingai, yra atspari įbrėžimams, drėgmei ir aukštai temperatūrai. Ją lengva prižiūrėti.

Graži medienos tekstūra suteikia šilumos, kuria jaukią atmosferą, o derinyje su juoda kojų spalva sukuria patrauklų baldą, kuris visada atrodys moderniai ir šiuolaikiškai.

Kojos pagamintos iš tvirto metalo ir milteliniu būdu padengtos juoda spalva.

Šis apskritas žurnalinis staliukas Ella B itin gerai atrodys aplinkoje, kur vyrauja natūralūs, žemiški, medienos ir pilko betono atspalviai.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
60
Plotis (cm)
60
Aukštis (cm)
45
Stalviršio forma
Apskritas
Spalva
Juoda
Tamsiai ruda
Medžiaga
LMDP
Metalas
Baldo stilius
Minimalizmas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: