Žurnalinis staliukas Signal Flame B

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Žurnalinis staliukas Signal Flame B

183,00 €

Unikalios architektūrinės išvaizdos žurnalinis staliukas Flame B – tai tikras atradimas moderniam interjerui.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Dėmesį patraukia įspūdinga erdvinė apdaila staliuko rėmo viduje. Persisukanti spiralės struktūra sudaryta iš tiesių linijų suteikia įdomų vizualinį vaizdą ir išskiria jį iš kitų.

Kompaktiškų matmenų staliukas neužima daug vietos, todėl galima pasistatyti kaip šoninį staliuką ant kurio pasistatysite šviestuvą, vazas ar nuotraukų rėmelius.

Stalviršis pagamintas iš skaidraus grūdinto stiklo, kuris yra lengvai valomas bei atsparus įbrėžimams, o karštus indus galima dėti ant tokio stalviršio be baimės.

Grūdinimas padaro stiklą saugiu - duždamas ji pabyra nedideliais gabalėliais, o ne aštriomis galinčiomis sužeisti šukėmis.

Perregimas stiklas ir spindintis sidabro spalvos rėmas vizualiai sukuria šviesumo bei lengvumo iliuziją, tačiau tai yra tvirtas, iš nerūdijančio plieno pagamintas, baldas.

Tai būtent tas baldas, kurio kokybė ir dizainas patrauks kiekvieno žvilgsnį.

Išskirtinis žurnalinis staliukas Flame B atrodo tikrai įspūdingai ir taps bet kokio interjero puošmena.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
55
Plotis (cm)
55
Aukštis (cm)
55
Spalva
Permatoma
Sidabrinė
Medžiaga
Grūdintas stiklas
Nerūdijantis plienas
Baldo stilius
Modernus
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: