Kėdė Signal Azalia juoda eko oda Czar
Kėdė Signal Azalia eko oda juodos spalvos

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Kėdė Signal Azalia buffalo 11

111,00 €

Pasukama kėdė Azalia su eko odos apmušalais ir metaline kojų konstrukcija puikiai tiks moderniu stiliumi dekoruotuose interjeruose.

Kiekis

Kėdė išsiskiria įdomia kojų konstrukcija, leidžiančia pasukti kėdę 180 laipsnių kampu ir savaime grįžtanti į pradinę padėtį.

Apmušalai iš gražios dirbtinės odos papuošti subtiliomis vertikaliomis siūlėmis priekinėje ir galinėje dalyje, pabrėžiančiomis šio baldo paprastumą ir diskretišką grožį.

Eko oda – elastinga, maloni liesti, minkšta ir bekvapė medžiaga, kuri, skirtingai nuo natūralios odos, per daugelį metų nesutrūkinėja. Tai, palyginti, ilgaamžė, lengvai valoma, elastinga medžiaga, gana atspari trinčiai, plėšimui, dėmėms ir tiesioginiams saulės spinduliams.

Tokia oda imituoja natūralios odos struktūrą, todėl iš šios medžiagos pagaminti baldai tokie populiarūs. Jos priežiūra labai paprasta – dažniausiai užtenka suteptą vietą pavalyti sudrėkinta medvilnine šluoste ar kempinėle.

Užapvalintas į nedidelius porankius pereinantis atlošas palaikys apatinę nugaros dalį, o minkšti porankiai leis patogiai pasidėti rankas.

Sėdimoji dalis ir atlošas užpildyti aukštos kokybės, standžiu putų poliuretano užpildu, užtikrins maksimalų sėdėjimo komfortą.

Juodos matinės spalvos kojų rėmas pagamintas iš tvirto, milteliniu būdu dažyto plieno. Miltelinis dažymas daro metalą atsparų korozijai ir apsaugo nuo pažeidimų.

Ši pasukama kėdė turi plačią apmušalų iš eko odos ar veliūrinio audinio spalvinę gamą - tikrai išsirinksite sau tinkamiausią.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
61
Gylis (cm)
58
Aukštis (cm)
86
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
50
Maksimali apkrova (kg)
120
Spalva
Juoda
Audinys
Eko oda
Medžiaga
Metalas
Poliuretano putos
Funkcija
Sukasi 180º kampu ir grįžta į pradinę padėtį atsistojus
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: