Lova Amazon TYP90

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Lova EXT-AMA-TYP90

309,00 €

Stilinga vaikiškų baldų kolekcija EXT-AMA. Galimybė pasirinkti rankenėlių spalvą, todėl baldai puikiai tiks tiek berniuko, tiek mergaitės kambariui.

Pasirinkite rankenėles
Pasirinkite priedus:
Priedų suma:
Pristatymas per 1-2 mėnesius
Kiekis

Viengulė lova, sukurta vaikų ir jaunuolių kambariui - puikiai tik tiek mergaitei, tiek berniukui.

Lova skirta 90x200 cm čiužiniui. Lovos grotelės ir čiužinys parduodami atskirai, atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus dėl elastingumo ir minkštumo.

Lova turi erdvų stalčių, kurį galite naudoti kaip antrą miegamą lovą (į stalčių telpa 80 x 190 x 15 cm čiužinys) arba galite naudoti kaip patalynės dėžę, kurioje sėkmingai sutalpinsite retai naudojamus drabužius, patalynę ar vaiko žaislus.

Stalčius gali būti montuojamas tiek kairėje, tiek dešinėje lovos pusėje.

Papildomai siūlome užsisakyti apšvietimą „Butterfly", kuris puikiai tiks kambariams, kuriuose nėra vietos naktiniam staliukui ir šviestuvui. Apšvietimas tvirtinasi prie lovos galvūgalio.

Dviejų spalvų kombinacija - baldas pagamintas iš matinės baltos, blizgios baltos ir San Remo ąžuolo spalvos plokščių.

Blizgančių fasadų derinys su San Remo ąžuolo imituojančiais dekorais, suteikia interjerui subtilaus žavesio, tampa elegantiška oaze, kurioje lengviau augti.

Baldas yra pagamintas iš laminuotų medžio droblių plokščių (LMDP), kurių paviršius pasižymi didesniu atsparumu drėgmei ir aukštesnei temperatūrai. Todėl jūsų baldas išliks gražus ir tarnaus ilgai.

Šių baldų valymui rekomenduotina naudoti drėgną skudurėlį ar popierinį rankšluostį, nenaudoti stiprių cheminių valiklių, išskyrus tuos, kurie skirti baldų valymui.

Galite pasirinkti rankenėlės spalvą: žalia, rausva, oranžinė, opalino (pilkšva).

EXT-AMA - tai vaikų kambario baldų kolekcija, siūlome komplektuoti baldus patiems, arba pasirinkti jau mūsų paruoštą baldų komplektaciją. Visą baldų kolekciją rasite ČIA.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
white-craft-oak.jpg

Funkcionalumas

Lova skirta 90x200 cm čiužiniui, bei turi erdvų stalčių, kurį galite naudoti kaip antrą miegamą lovą (į stalčių telpa 80 x 190 x 15 cm čiužinys), arba galite naudoti kaip patalynės dėžę,
white-craft-oak.jpg

Universalus dizainas

Skirtingų spalvotų baldų rankenėlių dėka, baldai puikiai tiks tiek berniuko, tiek mergaitės kambariui.

white-craft-oak.jpg

Dviejų spalvų kombinacija

 baldai pagaminti iš matinės baltos, blizgios baltos ir San Remo ąžuolo spalvos plokščių. Blizgančių fasadų derinys su San Remo ąžuolo imituojančiais dekorais, suteikia interjerui subtilaus žavesio, tampa elegantiška oaze, kurioje lengviau augti.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
205
Plotis (cm)
101
Aukštis (cm)
76
Skirta čiužiniui
90x200 cm
Spalva
Balta
Šviesiai ruda
Medžiaga
LMDP
Baldo stilius
Modernus
Kojelių spalva
Sidabrinė
Patalynės dėžė
Pasirenkama
Apšvietimas
Užsakoma papildomai
Čiužinys
Nėra
Grotelės
Užsakoma papildomai
Ratukai
Yra
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: