Stalas Signal Cortez Ceramic

Stalas Signal Cortez Ceramic

713,00 €

Geometrinės formos ir gana tamsaus kolorito išskleidžiamas stalas Cortez Ceramic tiks moderniuose, loftų ar net pramoniniuose interjeruose.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Modernus dizainas ir originali forma sukuria išskirtinį stalą, kuris papuoš bet kurią svetainę, biurą ar valgomąjį.

Stalviršyje suderintos dvi medžiagos – MDF plokštė su keramikos sluoksniu, imituojančiu pilką marmuro raštą.

Marmuro raštas atskleidžiantis subtilų blyškių gyslų grožį, atrodo itin prabangiai ir visada žavi savo nesenstančia elegancija.

Keramika sukurta kaip pakaitalas natūraliam akmeniui presuojant molio masę aukštoje temperatūroje. Ji užtikrins ilgalaikį naudojimąsi, nes stalo viršus yra atsparus įbrėžimams o karštus indus galima dėti ant stalviršio be baimės.

Išskleidžiamas stalas Cortez Ceramic yra saugus vaikams, nes suapvalinti stalviršio kraštai neturi aštrių briaunų.

Stalas gali būti naudojamas tiek biure kaip dekoro elementas, tiek gyvenamosiose erdvėse, kur galėsite susėsti su šeima ar draugais pavakarieniauti. Prie išskleisto stalo patogiai gali susėsti 10 žmonių.

Išskleidimo sistema itin paprasta - užtenka patraukti už vieno galo ir atsiradusiame tarpe atlenkti papildomą įdėklą esantį apačioje.

Ypač verta dėmesio originali stalo koja savo forma primenanti smėlio laikrodį ar pjaustytą brangakmenį.

Koja pagamintas iš MDF plokštės ir šlifuoto plieno, esančio pačioje pagrindo apačioje. Plienas užtikrina visos konstrukcijos stabilumą.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
160
210
Plotis (cm)
90
Aukštis (cm)
76
Spalva
Juoda
Tamsiai pilka
Medžiaga
Keramika
MDF
Marmuro imitacija
Metalas
Baldo stilius
Modernus
Funkcija
Pailginamas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: