Stalas Signal Canyon Ceramic

Stalas Signal Canyon Ceramic

849,00 €

Modernaus dizaino išskleidžiamas stalas Canyon Ceramic su balto marmuro imitacijos stalviršiu ir originalios formos kojų konstrukcija.

Kiekis

Išskleidžiamas stalas Canyon Ceramic bus ideali vieta susiburti šeimai bendroms vakarienėms.

Madingas stalviršis pagamintas iš grūdinto stiklo ir itališkos keramikos su balto marmuro imitacija. Toks stalviršis atrodo išskirtinai elegantiškai ir prabangiai.

Stalviršiui naudojama itališka keramika yra molio, kvarco, granito, stiklo ir dažų mišinys, presuotas 1200 °C temperatūroje. Tokiu būdu sukuriama itin tvirta, įkaitimui, įbrėžimams bei kitokiems pažeidimams atspari plokštė.

Lengvas išskleidimo mechanizmas - stumiant stalviršio dalis į šonus iš vidurio išsikelia papildomas įdėklas ir pats įsistato į vietą. Stalas prasiilgina nuo 160 iki 220cm ilgio, tad patogiai susės iki 10 žmonių.

Stačiakampis stalviršis yra su užapvalintais kampais, todėl labai tinka šeimoms su mažais vaikais.

Dėmesį traukianti, originali „v“ raidę primenanti stalo koja pagaminta iš juodos MDF plokštės ir šlifuoto nerūdijančio plieno. Ji suteikia lengvumo ir subtilumo visai konstrukcijai.

Šis modernaus dizaino išskleidžiamas stalas yra geras pasirinkimas ne tik gyvenamajam interjerui, bet ir komercinėms erdvėms.

O kartu nuotraukoje matomomis su įspūdingomis kėdėmis iš veliūrinio audinio Azalia sukurs darnią visumą.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
160
220
Plotis (cm)
90
Aukštis (cm)
76
Spalva
Balta
Juoda
Medžiaga
Grūdintas stiklas
Itališka keramika
MDF
Marmuro imitacija
Metalas
Baldo stilius
Modernus
Funkcija
Pailginamas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: