Stiklinis stalas Signal Aston
Stiklinis stalas Signal Aston su vario spalvos kojomis

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Stiklinis stalas Signal Aston

529,00 €

Itin originalus, futuristinio dizaino, stiklinis stalas Aston su stikliniu stalviršiu ir išskirtinė kojų struktūra sukuria derinį, kuris neabejotinai patrauks visų dėmesį.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Jo išvaizda primena modernistinę, geometrinės formos skulptūrą, kuri tarsi stovi erdvėje po bespalviu stikliniu stalviršiu.

Stalas gali būti naudojamas tiek biure kaip dekoro elementas, tiek gyvenamosiose erdvėse, kur galėsite susėsti su šeima ar draugais pavakarieniauti. Prie stalo patogiai gali susėsti 8 žmonės.

Skaidrus, stačiakampis, 12mm storio stalo viršus pagamintas iš tvirto, įbrėžimams atsparaus, grūdinto stiklo.

Stiklinis stalas atsparus drėgmei, temperatūros pokyčiams jį lengva prižiūrėti, taip pat jis ekologiškas, nes stikle nėra jokių kenksmingų medžiagų ar pavojingų cheminių junginių.

Grūdinimas padaro stiklą saugiu - duždamas ji pabyra nedideliais gabalėliais, o ne aštriomis galinčiomis sužeisti šukėmis.

Be jokios abejonės, būtent neįprastas kojų karkasas suteikia stalui modernumo ir išskiria jį iš kitų. Jis pagamintas iš blizgaus vario spalvos MDF plokštės.

Dėl savo lakoniško dizaino stiklinis stalas „Aston“ harmoningai įsilies į beveik bet kokį interjerą.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
200
Plotis (cm)
100
Aukštis (cm)
76
Stalviršio forma
Stačiakampis
Spalva
Auksinė
Permatoma
Medžiaga
Grūdintas stiklas
MDF
Stiklas
Baldo stilius
Modernus
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: