Stalas Signal Prince Ceramic baltas 180

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Stalas Signal Prince Ceramic baltas 180

343,00 €

Karališki baldai - karališkam interjerui!

Unikalaus dizaino valgomojo stalas Prince Ceramic – tai baldas, kuris interjerui suteiks iškilmingumo, rafinuotumo ir prabangos.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Madingas stalviršis pagamintas iš itališkos keramikos „Calacatta“ su baltai juodu marmuro efektu. Toks stalviršis atrodo išskirtinai elegantiškai ir žavi originaliu dizainu.

„Calacatta“ – tai šiuolaikiška keramikinė marmuro imitacija, kuri neįprastai tiksliai atspindi gražiausio balto marmuro gyslelių raštą. Ji pritaikyta šiandienos poreikiams, yra atspari įbrėžimams, įtrūkimams ir aukštai temperatūrai.

Dėmesį patraukia įmantriai išriestos, sidabro spalvos blizgančios kojos, primenančios senovinius karališkus Viktorijos laikų baldus, tačiau yra pagamintos šiuolaikišku, moderniu stiliumi.

Efektingos kojos pagamintos iš tvirto chromuoto metalo užtikrina puikų stabilumą. Nors jos masyvios, tačiau švelniai išlenktos linijos suteikia joms elegantiško grakštumo.

Šis, itin dekoratyvus valgomojo stalas Prince Ceramic, tikrai atras vietą klasikinio ar glamūrinio stiliaus gerbėjų širdyse ir namuose.

Jo blizgesys ir graži forma suteiks interjerui šviesos ir savito charakterio.

Prie stalo puikiai derės nuotraukoje matomos valgomojo kėdės Prince Velvet.

Taip pat verta pagalvoti apie jūsų svetainės papildymą kitais gražiais veidrodiniais baldais iš Prince Ceramic kolekcijos.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
180
Plotis (cm)
90
Spalva
Balta
Sidabrinė
Medžiaga
Chromuotas plienas
Itališka keramika
Marmuro imitacija
Baldo stilius
Glamūrinis
Klasikinis
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: