Kėdė Signal Astoria II Velvet Bluvel 03
Kėdė Signal Astoria 2 Velvet Bluvel 03 šviesiai pilkos spalvos

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Kėdė Signal Astoria II Velvet Bluvel 03

102,00 €

Komfortiška ir funkcionali valgomojo kėdė Astoria II Velvet su švelniu veliūriniu apmušalu ir metaline kojų konstrukcija, kuri turi pasisukimo ir grįžimo atgal funkciją.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Originalaus dizaino valgomojo kėdė  Astoria II Velvet - elegancijos ir funkcionalumo derinys žmonėms, vertinantiems išskirtinumą.

Kėdė išsiskiria dekoratyviu atlošu, kurio audinys vidinėje dalyje yra stipriai sutrauktas, o išorinėje pusėje - lygus.

Švelnus apvalkalas pasiūtas iš veliūrinio audinio, kuris pasižymi hidrofobinėmis savybėmis - neleidžia susigerti skysčiams ir palengvina audinio valymą.

Veliūrinis audinys – tai kokybiška medžiaga, suteikianti baldo paviršiui išskirtinio glotnumo ir švelnumo, todėl sėdėjimas jame yra itin malonus. Šiam audiniui būdingas subtilus mirgėjimo efektas, kurį galima pastebėti keičiantis apšvietimui.

Užapvalintas į nedidelius porankius pereinantis atlošas nėra aukštas, bet sukurtas taip, kad atrama nugarai būtų patogi.

Sėdimoji dalis ir atlošas užpildyti aukštos kokybės, standžiu putų poliuretano užpildu, užtikrins maksimalų sėdėjimo komfortą.

Dėmesį patraukia neįprasta kojų konstrukcija, leidžiantį pasukti kėdę 180 laipsnių kampu ir savaime grįžtanti į pradinę padėtį.

Juodos spalvos kojų rėmas pagamintas iš tvirto, milteliniu būdu dažyto plieno. Miltelinis dažymas daro metalą atsparų korozijai ir apsaugo nuo pažeidimų.

Ši valgomojo kėdė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, todėl tarnaus ilgus metus.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
64
Gylis (cm)
63
Aukštis (cm)
85
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
48
Maksimali apkrova (kg)
120
Spalva
Šviesiai pilka
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Metalas
Poliuretano putos
Funkcija
Sukasi 180º kampu ir grįžta į pradinę padėtį atsistojus
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: